کلوچه نوعی نان شیرینی است که از آرد گندم، شکر و روغن تهیه میشود.با اضافه کردن پودر نارگیل یا شکلات به خمیر کلوچه میتوان کلوچه نارگیلی یا شکلات تهیه کرد.
لاهیجان را شهر کلوچه های نارگیلی، گردویی و… می دانند و بعید است مسافری به یکی از شهرهای شمالی کشور سفر کند و با خود چند جعبه ای از این کلوچه ها را به سوغات نبرد، کلوچه هایی که با دو نام مشخص یعنی نوشین و نادری بیشتر شناخته می شوند و سال هاست که برای خود اعتبار و جایگاه ویژه درست کرده اند. نام هایی که باوجود همشهری بودن، رقابت سختی با یکدیگر دارند. شرکت هایی با تاریخچه هایی تقریبا مشابه که هر دو از کارگاه هایی کوچک شروع کردند و حالا آوازه ای جهانی پیدا کسیاری محمد علی بگلری را به عنوان پدر صنعت کلوچه سازی در کشور می شناسند زیرا او اولین کسی بود که کارگاه سنتی کلوچه پزی در لاهیجان راه اندازی و اولین واحد صنعتی را نیز احداث کرده است ولی در این بین باید گفت که رقابت شدیدی بین خانواده بگلری و پاکدامن همیشه در این زمینه وجود داشته است و آن ها این مسیر را تقریبا همزمان با هم طی کرده اند و البته همچنان نیز با گذشت بیش از 6 دهه رقابتشان ادامه دارد.
محمد بگلری کارش را در سال 1332 با پخت نوعی شیرینی سنتی و در کارگاه کوچکی که داشت شروع کرد؛ او آرد گندم، آرد برنج، مغز گردوی ساییده شده، شکر و… را با یکدیگر مخلوط می کرد و آن ها را در فری که در کارگاه داشت می پخت و به مغازه ها، شیرینی فروشی ها و… می فروخت؛